Блог

Кажете "Здравей" на удоволетворяващия Love Traingle, най умната секс играчка. 31.03.2022 14:53:18

Кажете "Здравей" на удоволетворяващия Love Traingle, най умната секс играчка.

Иновативност в секс играчките.

Тези от вас, които са в света на технологиите, вероятно ще знаят в този момент се провежда годишното търговско изложение на Асоциацията за потребителски технологии за 2021г, CES.

Всяка година, като част от събитието, Наградите в сферата на иновациите на CES се дават на продукти за потребителски технологии, които се считат  изключителни в дизайна и инженерството. Те могат да варират  - от нашийници за кучета работещи с изкуствен интелект до приложения, които могат да персонализират червилото, за да отговарят на тена на кожата ви, както и всичко останало..

Също така има доста иновации в сферата на секс играчките, което е доста вълнуващо за поддържане.Тази година, марката за секс играчки „Satisfyer“ също спечели няколко иновационни одобрения.Satisfyer е удостоен с титлата носител на наградата за иновации на CES както за играчката си „Satisfyer Love Triangle“,  така и за придружаващото я приложение за телефон.

Играчката Love Triangle (страхотно име) е призната със своя елегантен дизайн, компактен размер и мощност. Според уебсайта на CES, „любовният триъгълник на Satisfyer съчетава наградената въздушна импулсна технология на Satisfyer с дълбоки вибрации, за да създаде едновременна стимулация“.

Това бебе е проектирано с капачка, което прави хигиеничното съхранение много по-лесно – и поддържа продукта дискретно опакован. Честно казано, човек може да си помисли че е калъф за слушалки. Когато го видях, си го представих в някакъв филм с Доли Партън, която повдига пола и издърпва вибратор Satisfyer Love Triangle изпод жартиера си, вместо онова малко дамско пистолетче.

За любителите на технологиите, които искат повече контрол върху своите играчки, Love Triangle също е с активиран Bluetooth, което позволява на потребителите да свалят безплатното приложение Satisfyer Connect – което също беше обявено за носител на награда за иновации за разнообразието от езици; множество функции които могат да включат максимално четири продукта наведнъж и способността му да синхронизира устройства с партньор, „така че всеки изпитва едно и също нещо едновременно“.

 

Приложението на секс играчката също ви позволява да „преобразувате музиката в нови изживявания за стимулиране“ и можете да използвате гласовото й въвеждане, за да повлияете на вибрациите чрез говор, ако желаете.

Това се казва парти!!!

Можете да купите вашия  Satisfyer Love Triangle само за 149.94лв от https://vimona.bg/product/love-triangle-klitor-stimulator  още сега. Приложението е безплатно в App Store и Google Play.

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Здраве и красота

Здраве и красота

Кажете "Здравей" на удоволетворяващия Love Traingle, най умната секс играчка.

Кажете "Здравей" на удоволетворяващия Love Traingle, най умната секс играчка.

Иновативност в секс играчките.Тези от вас, които са в света на технологиите, вероятно ще знаят в този момент се провежда годишното търговско изложение на Иновативност в секс играчките.Тези от вас, които са в света на технологиите, вероятно ще знаят в този момент се провежда годишното търговско изложение на 2022-04-01T19:57:39+03:00 Кажете "Здравей" на удоволетворяващия Love Traingle, най умната секс играчка.

<p>Иновативност в секс играчките.</p> <p>Тези от вас, които са в света на технологиите, вероятно ще знаят в този момент се провежда годишното търговско изложение на Асоциацията за потребителски технологии за 2021г, CES.</p> <p>Всяка година, като част от събитието, Наградите в сферата на иновациите на CES се дават на продукти за потребителски технологии, които се считат&nbsp; изключителни в дизайна и инженерството. Те могат да варират&nbsp; - от нашийници за кучета работещи с изкуствен интелект до приложения, които могат да персонализират червилото, за да отговарят на тена на кожата ви, както и всичко останало..</p> <p>Също така има доста иновации в сферата на секс играчките, което е доста вълнуващо за поддържане.Тази година, марката за секс играчки &bdquo;Satisfyer&ldquo; също спечели няколко иновационни одобрения.Satisfyer е удостоен с титлата носител на наградата за иновации на CES както за играчката си &bdquo;Satisfyer Love Triangle&ldquo;, &nbsp;така и за придружаващото я приложение за телефон.</p> <p>Играчката Love Triangle (страхотно име) е призната със своя елегантен дизайн, компактен размер и мощност. Според уебсайта на CES, &bdquo;любовният триъгълник на Satisfyer съчетава наградената въздушна импулсна технология на Satisfyer с дълбоки вибрации, за да създаде едновременна стимулация&ldquo;.</p> <p>Това бебе е проектирано с капачка, което прави хигиеничното съхранение много по-лесно &ndash; и поддържа продукта дискретно опакован. Честно казано, човек може да си помисли че е калъф за слушалки. Когато го видях, си го представих в някакъв филм с Доли Партън, която повдига пола и издърпва вибратор Satisfyer Love Triangle изпод жартиера си, вместо онова малко дамско пистолетче.</p> <p>За любителите на технологиите, които искат повече контрол върху своите играчки, Love Triangle също е с активиран Bluetooth, което позволява на потребителите да свалят безплатното приложение Satisfyer Connect &ndash; което също беше обявено за носител на награда за иновации за разнообразието от езици; множество функции които могат да включат максимално четири продукта наведнъж и способността му да синхронизира устройства с партньор, &bdquo;така че всеки изпитва едно и също нещо едновременно&ldquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Приложението на секс играчката също ви позволява да &bdquo;преобразувате музиката в нови изживявания за стимулиране&ldquo; и можете да използвате гласовото й въвеждане, за да повлияете на вибрациите чрез говор, ако желаете.</p> <p>Това се казва парти!!!</p> <p>Можете да купите вашия &nbsp;<strong>Satisfyer Love Triangle</strong> само за <strong>149.94лв</strong> от <a href="https://vimona.bg/product/love-triangle-klitor-stimulator">https://vimona.bg/product/love-triangle-klitor-stimulator</a> &nbsp;още сега. Приложението е безплатно в App Store и Google Play.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки